NIEUW THESSALONIKI

NIEUW THESSALONIKI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 187 beoordelingen
28 mei 2021 om 22:31 Pas na een uur kreeg ik bericht dat het eten bereidt werd. Daarnaast was de kwaliteit heel slecht. Erg vet en niet zo mals als Grieks vlees hoort te zijn.
19 mei 2021 om 20:06 Nooit eerder heb ik eten voorgeschoteld gekregen van deze erbarmelijke kwaliteit. Dit restaurant zou bij wet gesloten moeten worden. Onze poes, die doorgaans gek is op grieks, rende de kamer uit bij het openen van deze bak aangebrand afvalvlees.
9 mei 2021 om 21:54 Het eten was vies het vlees op de pita gyros heel veel vet of hard en taai vlees echt niet lekker
9 mei 2021 om 0:27 The quality was horrible. Too much salt and overcooked meat. the lamb chop was a tinny dry peace of lamb. the fries tasted horrible and were full of salt.Fried in old oil. Never more.
8 mei 2021 om 21:49 Ik had een tijd terug goede ervaring met thessaloniki, maar het is nu zoveel minder geworden, dus helaas ga ik hier niet meer bestellen.. vlees was taai en niet te eten..!!
27 apr 2021 om 21:01 Helaas ben niet echt moeilijk maar het was gewoon niet goed. Flauw en niet lekker....
18 apr 2021 om 19:08 Sinds het *nieuw* Tessaloniki is, is de kwaliteit flink achteruit gegaan. Vlees niet goed gekruid meer en is net rubber. Tzaziki is ook niet meer wat het geweest is. Hetgeen wat het meest smaak had was de patat.
17 apr 2021 om 21:30 Het vlees was erg droog en deels aangebrand. De bifteki bestond uit twee kleine stukjes naast een enorme hoop droge shoarma. De steaks waren schoenzolen. De salade was vooral ui, wel veel blokjes feta. Slappe natte friet. Niet voor herhaling vatbaar.
16 apr 2021 om 14:02 Dit was altijd een lekkere echte Griek. Helaas was dat de laatste keer dat ik heb besteld niet. Het blijkt dat er een andere eigenaar is. Het eten was zout, vet en absoluut niet Grieks. Heel jammer want ik bestelde hier graag, maar ik vanaf nu niet meer
12 apr 2021 om 20:33 Perfect!!!!
10 apr 2021 om 20:02 Ongelofelijk wat een lekkere eten weer! Alles was super. Dit is en blijft onze topper!!!
1 apr 2021 om 9:23 vlees was smakeloos en pizza was alles behalve lekker!! toch wel jammer sinds de nieuwe thesaloniki is het zwaar achteruit gegaan met het kwaliteit van de eten. Ga voortaan maar ergens anders bestellen want goedkoop zijn jullie ook niet !!